Saturday, September 14, 2013

Supplement Tambahan Vitamin Jus B17 Aprikot
Membantu Kesihatan Anda


( Darah Tinggi, Kolestrol, Ketumbuhan, 
Lesu Badan dan Supplement Anti Kanser)


 Set Supplement SARI - Rm 713.00
Jus Pati Durian Belanda Annona + Jus B17 Aprina Aprikot +
Jus Xtravita B17 Daun Belalai Gajah + Fablous Stem CellUntuk Masaalah Fibroid, Cysct, Ketumbuhan, Kanser (Stage 1-4),
digalakkan Untuk amalkan SET Lengkap Fablous Anti Kanser

 Pakej Lengkap (SARI) Anti Canser - Rm 1223.00


Jus Pati Durian Belanda Annona +
Jus B17 Aprina Aprikot + Xtravita B17 + Sari Age gard
Sabah Snake Grass + Aprikot Seeds + Oradalin + Bromelain
 Supplement B17  Supplement B17

Apricot Seeds Kapsul + Oradalin - Jumlah RM 262.00


Untuk Tempahan Sila SMS Nama Produk
untuk Set (SARI ) Supplement - RM 713.00 ATAU Set Lengkap (SARI) 
RM 1223.00 ke 012-315596Saturday, May 21, 2011 (Utusan Malaysia)
<<<< TESTIMONI DATUK SARIMAH >>>> 


SENIWATI SARIMAH AHMAD MELAWAN KANSER DGN B17 

Berpantang maut sebelum ajal
Terharu membaca kisah Datuk Sarimah Ahmad yg mengidap kanser tahap 4 dan disahkan oleh doktor pada tahun 2009 utk hidup selama
3 bulan sahaja tetepi masih sihat kerana mengamalkan rawatan alternatif B17.

IKuti kisah seterusnya.
Oleh MUZLINA ABU BAKAR - muzlina.bakar@utusan.com.my


Seniwati Sarimah Di Sahkan Kanser. Sarimah mengakui mengambil makanan tambahan B17 diimport dari Mexico yang diperkenalkan oleh seorang doktor.

“Doktor tersebut yang mengesahkan saya mengidap kanser tersebut berada di tahap empat. Beliau juga menyarankan agar saya mengambil pil tambahan ini.

“Alhamdulillah ia bagaikan serasi dengan saya tapi berbalik kepada ketentuan Allah SWT, jika niat kita untuk berubat air kosong pun boleh jadi penawar,” katanya. Ketika ditanya tahap kesihatannya kini, Sarimah memberitahu dia semakin pulih daripada penyakit tersebut.

Vitamin B17 dikatakan mampu merawat & mencegah kanser. Bagi sesetengah individu agak sukar untuk mempercayainya. Namun, sebenarnya Vitamin B17 ini telah lama ditemui dan terbukti mampu membantu terapi kanser. Malah negara Mexico telah lebih 30 tahun menggunakan b17 sebagai penawar kanser.KENAPA KITA MESTI MAKAN APRICOT ???
Kernels aprikot merupakan kumpulan nut dan seed ( kekacang dan bijirin ). Tidak ada bezanya dengan kumpulan kekacang dan bijirin yang lain. Apa yang membezakanya adalah kandungan hasiat didalamnya yang sangat luar biasa, terutama Apricot Organik . Dalam bahasa nutrient, Biji Apricot ini di sebut mengandungi Amigdalin, yang juga dikenali sebagai vitamin B17. B17 ini dapat membantu membunuh sel- sel kanser dalam badan kita, Hasilnya dapat membebaskan diri kita dari serangan penyakit ganas ini (kanser).

Amigdalin (Vitamin B17) dapat di perolehi didalam beratus-ratus jenis tumbuhan . Dalam diet pemakanan kita harus ada B17. jika tiada B17 dalam diet pemakanan anda boleh di hidapi penyakit kanser. Selain dari Apricot Kernels B17 juga boleh di perolehi dari badam pahit (amigdalin ( mempunyai rasa pahit – badam manis tidak mengandungi B17 ), epal pips, benih-benih anggur, sekuang, buah beri, ubi kayu, biji buah oren dan biji benih yang lain.

Terdapat banyak cara yang anda boleh gunakan untuk melawan kanser. Salah satu ialah dengan cara membina sistem imun supaya ia menjadi sangat kuat dan dapat melindungi anda dari kanser. 

Satu lagi adalah menggunakan supplement  antioxidants yang dapat melawan carcinogens dalam badan anda. Bagaimanapun, B17 menggunakan cara yang sangat unik. Yaitu secara langsung menyerang sel kanser ( directly attacks cancer cells). Maka hasilnya jauh lebih baik dari cara yang telah d sebut di atas…

No comments:

Post a Comment

Web form powered by 123ContactForm.com | Report abuse