Sunday, September 15, 2013

Sarimah Signature Series - Sari AgeGard & Sari StemShape


 

Sarimah Signature Series
The Essence of Nature with a Touch of Science

 Produk Penjagaan Kesihatan -  Dato Sarimah StemCell - Anti Kanser & Rawat Cell Badan


Rangkaian produk Sarimah Signature Series adalah hasil penyelidikan saintifik yang menyingkap rahsia penjagaan usia serta kawalan berat badan melalui teknologi Dwi Sel Induk yang diperkasa dengan Ozon.

Penggunaan berterusan produk unik yang dirumus dengan 16 bahan aktif yang terdiri daripada PhytoCellTec TM Malus Domestica, Pati Sel Induk Greengage dan beberapa ramuan istimewa terpilih ini, menyediakan nutrisi yang diperlukan untuk proses pembaik pulih sel-sel tubuh.

Aktifkan semula keupayaan sistem penjagaan usia serta kawalan berat badan dan alami kehidupan yang sihat dan produktif bersama Sarimah Signature Series.


 Produk Penjagaan Kesihatan -  Dato Sarimah StemCell - Anti Kanser & Rawat Cell Badan

Produk  Dato Sarimah - Sari AgeGard  

With Ozone Fortified Double Stem Cell Technology

Sari ageGard has been designed to enhance the body's inbuilt
Sari AgeGard with Ozone Fortified Double Stem Cell Technology

Sari Agegard dirumus khas bagi meningkatkan keupayaan penjagaan kesihatan serta pembaikpulihan sel tubuh supaya anda menikmati kehidupan yang segar dan bertenaga.

 

Bahan Aktif:

Phytocelltec™ Malus Domestica, Ekstrak Sel Induk Greengage, Glutathione, Ekstrak Biji Apricot, Ekstrak Biji Anggur, Ekstrak Prun, Ekstrak Biji Kiwi, Ekstrak Wolfberry, Ekstrak Strawberry, Ekstrak Açaí Berry, Ekstrak Beras Yis Merah, Ekstrak Saw Palmetto, Ekstrak Bawang Putih, Vitamin C Dan Kolagen Marin.

Khasiat: 
Produk Fablous Dato Sarimah
 Meningkatkan daya ketahanan badan
 Menjaga kesihatan sel
 Menambahkan oksigen dan tenaga
 Meningkatkan metabolisma
 Menjaga kesihatan sendi
 Menstabilkan kadar gula dalam darah
 Mengawal kolesterol
 Membakar lemak dan selulit
 Mencerahkan dan melicinkan kulit
 Menstabilkan tekanan darah
 Meningkatkan daya ingatan
 Melambatkan proses penuaan
 Menstabilkan sistem pernafasan






Produk Penjagaan Kesihatan - Sari AgeGard Dato Sarimah
 With Ozone Fortified Double Stem Cell Technology


www.sarimahstemcell.blogspot.com

Sekotak Rm 250.00 - 15 sachet 


 Hubungi /Sms : 012-3155968 ( Pn Alyna) utk Pembelian & Tempahan Stok Produk Dato Sarimah " Sari StemCell "
- Anti Kanser & Rawat Sel.




Minuman kesihatan Produk Dato Sarimah StemCell - Sari StemCell boleh menjadikan hidup anda lebih bermakna dengan khasiat bahan istimewa dan bakal merubah taraf kesihatan anda.

Buah-buahan yang mengandungi kadar anti-oksidan yang tinggi seperti ekstrak biji anggur dan acai berry merupakan trend terkini dalam industri makanan dan minuman memandangkan kebolehannya dalam menguatkan tubuh badan manusia (imunisasi) dalam menghadapi rintangan penyakit-penyakit lazim.

Kombinasi hebat daripada campuran ekstrak buah-buahan dari seluruh dunia seperti Acai Berry, Ekstrak Prun, Ekstrak Biji Kiwi, Ekstrak Wolfberry, Ekstrak Strawberry, , Biji Anggur dan Swiss Apple Stem Cell dan diperkaya lagi dengan tambahan Biji Aprikot amat berkesan untuk Anti Kanser. Gabungan hebat teknologi Double Stem Cell di dalam produk Sari Stem Cell ini insyaalah membantu mengekalkan kesihatan dan menguatkan tubuh badan anda.

Kaya dengan pelbagai vitamin, mineral, fiber dan anti-oksidan. Berry Cell boleh membantu mencegah pelbagai penyakit yang berpunca dari radikal bebas, meningkatkan daya ketahanan badan, menurunkan paras kolesterol dan anti-oksidan (mencegah kanser). 



Khasiat Produk Dato Sarimah Sari StemCell
Anti Kanser & Rawat Sel


• Meningkatkan keanjalan arteri, kapilari dan salur darah.
• Meningkatkan sistem immune (antibodi).
• Meningkatkan metabolisma.
• Mengurangkan lemak berlebihan.
• Membantu membuang toksin badan, kurangkan alahan dan angin.
• Memperbaiki dan meningkatkan proses formasi protien.
• Mengurangkan risiko kanser dan membantu pesakit Jantung.
• Membantu kurangkan risiko Strok, sembelit, kencing manis,
sakit sendi & hemorrhoids dll.
• Mengurangkan simptom daripada chemotherapy spt Kulit terbakar, urat mati, loya, kelesuan dan mcm2 lagi.
• Membantu pesakit Osteoarthritis and Osteoporosis
• Menambah tenaga suami/isteri


Adakah Kita Benar-Benar Tua ?

Selama ini kita percaya bahawa apabila umur meningkat, menandakan kita harus kelihatan dan rasa tua.


Kini, sains telah menunjukkan bahawa selama ini kita rasa dan kelihatan lebih tua dari sepatutnya kerana penuaan awal !

Sakit sendi, kehilangan otot, berat bertambahan, kekurangan tenaga, kekurangan tenaga seksual, kulit mengendur, bintik-bintik, kedut dan garisan halus pada kulit dan pelbagai lagi tanda penuaan telah terbukti dipercepatkan dalam kehidupan moden kita kerana 

stres meningkat, tabiat pemakanan yang buruk, kurang minum air yang berkualiti, udara tercemar dan gaya hidup yang tidak sihat (seperti merokok dan tidak bersenam).

Dapatkan Produk Penjagaan Kesihatan - Sari AgeGard 
Dato Sarimah yang dirumus khas bagi meningkatkan keupayaan penjagaan kesihatan serta membantu  mengubah taraf kesihatan anda supaya anda menikmati kehidupan yang sehat dan bertenaga.



Sari StemShape  
with Ozone Fortified Double Stem CellTechnology

Sari StemShape mengandungi bahan aktif yang membantu meningkatkan kadar metabolisme dan mengurangkan pembentukan lemak agar anda mempu menikmati bentuk tubuh yang diidamkan.


Bahan Aktif: 
PhytoCellTec™ Malus Domestica,Ekstrak Sel Induk Greengage, Ekstrak Guarana, Ekstrak Koko, Ekstrak Malt, Vanillin, Meltodextrin, L-Carnitine,Garcinia Cambogia, Vitamin B, 

Silikon Dioksida, Sukralos, Kolagen Marin, Serat Pemakanan, 

Serat Buahan dan Ekstrak Biji Capsicum.

Khasiat: 
  • Membakar lemak dan selulit.
  • Melambatkan proses penuaan.
  • Menambah tenaga.
  • Meningkatkan ketahanan tubuh.
Sekotak Rm 250.00 - 15 sachet
                           
Sekotak Rm 250.00 - 15 sachet 
                           
Sekotak Rm 250.00 - 15 sachet 

 
 sakit Kronik
 Produk Fablous-Stem Cell






Dapatkan Produk Penjagaan Kesihatan - Sari AgeGard 
Dato Sarimah With Ozone Fortified Double Stem Cell Technology hanya dari Stokis Berdaftar: 
 
 Hubungi /Sms : 012-3155968 ( Pn Alyna) utk Pembelian & Tempahan Stok
Sari AgeGard  Primadona Sarimah.



Testimoni Dato Sarimah.

Usia beliau 70 tahun. Pada april 2010 menjadi detik yang sukar dilupakan buat Dato' Sarimah Ahmad apabila disahkan menghidap penyakit KANSER HIDUNG & OTAK (STAGE4). 

Lebih menyedihkan doktor mengesahkan beliau hanya mampu bertahan dalam tempoh 3 bulan. Namun beliau redha dengan apa jua yang ditentukan untuk diri beliau. Hatinya berbisik untuk terus bersabar dan terus berusaha melawan penyakit tersebut. Beliau tidak mahu melakukan rawatan kimoterapi kerana beliau tahu, badan beliau tidak mampu untuk rawatan itu. 

Sebaliknya beliau mendapatkan rawatan dari seorang professor. Disamping itu, beliau mengamalkan minuman suplemen dari "APPLE STEM CELL". Alhamdulilah, terasa perubahan pada tubuh serta bersyukur dengan keadaan dirinya semakin pulih daripada penyakit kanser. Kini badan beliau merasa segar dan kembali bertenaga. 

Sebelum beliau menjadi PENGERUSI PRIMADONA WORLDWIDE, beliau sendiri menggunakan produk "Sari Stem Cell" sehingga menampakkan keberkesanannya dan penyakit yang beliau hidapi pulih serta kesihatan dirinya bertambah baik. Disini, Dato Sarimah Ahmad ingin berkongsi kehebatan produk "Sari Stem Cell" serta ingin berkongsi kepada semua rakyat malaysia. 

                    Produk Fablous Dato SarimahSarimah Tak Menyerah Kalah
  Hubungi /Sms : 012-3155968 ( Pn Alyna) utk 
Pembelian & Tempahan Stok Produk Penjagaan Kesihatan 
 Sari AgeGard Dato Sarimah 

 Penemuan FORMULA Teknologi 
Stem Cell Apple 
RAHSIA SEHAT & CERGAS

8 comments:

  1. Replies
    1. Rm200 . contct 017 524 8682 by whatapps

      Delete
  2. Umur 70an makan berapa sachet? Ibu saya dah makan 1/3 Sachet sebanyak 9 hari. Sekarang ibu saya dah makan 1/2 sachet selama 2 minggu. Bolehkah dia makan 1 sachet sehari untuk hari2 berikutnya?

    ReplyDelete
  3. Usia adik lelaki saya 52thn.dia baru saje buang pinggang sebelah kiri akibat kanser...buat masa sekarang dia sedang menunggu untuk rawatan kemotrapi...apa produk yg sesuai untuk dia? dan bagaimana cara pengambilannnya...saya pernah dengar produk ini tapi tiada siapa yang dapat memberi penjelasan yg jelas mengenai nya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Produk ni sgt bagus, Puan.
      Kawan ayah saya dulu kene kencing manis sampai nak potong kaki
      bila dia amalkan alhamdulillah sihat! tak jadi potong LUKA da sembuh.

      Boleh cuba!

      Delete
  4. Kenapa soalan2 kat sini x dijawab oleh tuan punya blog? Sbb saya nak gak tahu apa jawapan utk soalan2 ni...

    ReplyDelete
  5. Saya nak jual sari age gard rm200 . contct whatapps 017 524 8682

    ReplyDelete

Web form powered by 123ContactForm.com | Report abuse