Saturday, October 20, 2012

APA ITU STEM CELL “SEL INDUK”

“STEM CELL” adalah sel induk yang terdapat pada benda-benda hidup seperti manusia, haiwan dan tumbuhan. Jika manusia, “STEM CELL” terdapat pada URI & TALI PUSAT bayi yang baru lahir. Bagi orang Melayu, uri & tali pusat itu akan ditanam. Pada zaman sekarang, bagi golongan yang berada, “STEM CELL” anak mereka akan disimpan di “STEM CELL BANK”. Sebenarnya “STEM CELL” itu boleh digunakan kembali jika bayi tadi mengidapi penyakit kronik. Tetapi kos penyimpanan amat mahal sehingga mencecah RM20,000 – RM100,000.
 

Penuaan dan kesan-kesan yang tidak diingini berlaku apabila sel-sel penting dalam badan hilang keupayaan untuk diperbaharui semula apabila usia meningkat tua. 


Dengan Produk Sari Stem Cell- Sari AgeGard segala permasalahan penuaan akan terjawab dengan mengembalikan keremajaan sel-sel tubuh serta merangsang dan meningkatkan sistem imunisasi dalam badan. Sel-sel baru ini menjadikan anda kelihatan lebih muda dengan kulit yang lebih halus serta gaya hidup baru yang sihat disamping keluarga tersayang.

Semua produk syarikat mempunyai kelulusan GMP, HALAL dan didaftarkan dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. 

Ia selamat digunakan oleh semua golongan masyarakat.

UTTWILER SPATLAUBER – POKOK EPAL SWITZERLAND

Epal ini tidak sama seperti epal yang terdapat di pasaraya atau kedai-kedai.

> Jika buah epal ni jatuh ke tanah, ia tidak akan kecut atau busuk untuk jangkamasa 4 hingga 6 bulan….
> Jika pokok atau buahnya tercedera, ia akan pulih dengan cepatnya….
Ini bermaksud “STEM CELL” pokok epal purba ini sangat KUAT…

PHYTOCELLTEC MALUS DOMESTICA (SWISS APPLE STEM CELL)

Pada tahun 2008 “PhytoCellTec Malus Domestica” memenangi hadiah inovatif untuk ramuan yang terbaik di Eropah (dibangunkan oleh Mibelle Biochemistry) yang diekstrak daripada pokok epal Switzerland yang jarang ditemui dari kawasan luar bandar di Switzerland. 

Pokok epal Swiss ini mempunyai keupayaan untuk menyembuhkan diri sendiri dan bertahan lebih lama daripada jenis-jenis lain. Satu pasukan sains di Mibelle Biochemistry membuktikan bahawa dengan tahap kepekatan 0.1% daripada PhytoCellTec dapat memberi inspirasi kepada banyak sel-sel stem manusia yang menakjubkan sehingga 80% adalah formula rahsia yang kaya dan terkenal untuk aktif dan sihat. Majalah Vogue baru-baru ini melaporkan Wanita Pertama, Michelle Obama menggunakan produk dengan sel stem epal untuk mengurangkan kedut dan meremajakan kulit beliau.


Produk Sari Stem Cell- Sari AgeGard
 
Produk
Produk Sari Stem Cell adalah berasaskan formula yang menggunakan sel stem epal Uttwiler Spatlauber, yang terkenal dengan keupayaan regenerasi sel yang hebat. 
 Produk Sari Stem Cell diadun dengan formulasi  bahan semulajadi dan supplement terbaik seperti
Phytocelltec™ Malus Domestica, Ekstrak Sel Induk Greengage, Glutathione, Ekstrak Biji Apricot, Ekstrak Biji Anggur, Ekstrak Prun, Ekstrak Biji Kiwi, Ekstrak Wolfberry, Ekstrak Strawberry, Ekstrak Açaí Berry, Ekstrak Beras Yis Merah, Ekstrak Saw Palmetto, Ekstrak Bawang Putih, Vitamin C Dan Kolagen Marin. Rangkaian Produk Sarimah Signature Series - Sari Stem Cell adalah gabungan formulasi yang sempurna di dalam satu sachet yang membekalkan nutrisi dan membaik pulih sel-sel tubuh anda di samping memberi segala keperluan kepada tubuh anda.


Penemuan FORMULA 
Teknologi Stem Cell Apple 
RAHSIA SEHAT & CERGAS


Produk Penjagaan Kesihatan 
 Sarimah Signature Series
Sari Stem Cell

Kini bukan wang sahaja yang boleh disimpan untuk kegunaan masa depan. Sel induk dari badan sendiri boleh disimpan untuk kegunaan masa akan datang. Contohnya, bila kita sakit, kita hanya perlu menyuntik sel induk yang kita simpan ke badan kita untuk mempercepatkan proses penyembuhan.

Tetapi kosnya (sewa bulanan) agak mahal bagi orang-orang yang tidak berkemampuan.

Anda tak perlu risau, dengan penemuan dalam kajian saintifik tentang sel induk dari tumbuhan, terhasillah produk yang berasaskan teknologi stem cell dari apel. Murah dan terbukti keberkesanannya.
 


 


  Hubungi /Sms : 012-3155968 ( Pn Alyna) utk Pembelian & Tempahan 
Stok Produk Penjagaan Kesihatan 
 Sari AgeGard Dato Sarimah 


No comments:

Post a Comment

Web form powered by 123ContactForm.com | Report abuse